Társaságunk, a Tisza Expo Zrt. több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az eseménymenedzsment, a rendezvényszolgáltatások és a reklámdekorációs tervezés és kivitelezés területén. Szakembereink a nyolcvanas évek végétől váltak keresett szereplőivé a térség reklámpiacának, amelyen az azóta eltelt időszakban számos alkalommal bizonyították professzionalizmusukat és folyamatos fejlődésre való képességüket. A fejlődőképesség cégünk számára kulcskompetencia, hiszen az eseménymenedzsment és a kapcsolódó szolgáltatások piaca radikális változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Csapatunk arra törekszik, hogy mind az alkalmazott technológia, mind a szemléletmód tekintetében nap mint nap képes legyen megfelelni az új kihívásoknak.

 

Komoly versenyelőnynek tekintjük, hogy képesek vagyunk integrált szolgáltatásokat nyújtani. Megbízóink és kiállítóink számára megnyugtató a tény, hogy cégünknél a legfontosabb eseményszolgáltatások egy kézben egyesülnek: a tervezéstől, a szervezésen át a komplett kivitelezésig és utánkövetésig. Ügyfeleink között számos professzionális fesztiválszervező, önkormányzat, városkép-menedzsment társaság és kormányzati ügynökség található.

 

Víziónk egy olyan Magyarország, ahol a közterek élettel és vidámsággal telnek meg. Egy olyan Magyarország, ahol a kulturális és gasztronómiai élmények közel hozzák egymáshoz az embereket: városlakókat és kistermelőket, vendéglátósokat és vendégeiket, fellépőket és közönségüket, kiállítókat és vásárlóikat, vagy éppen üzleti partnereket.

 

Missziónk ezért, hogy magas színvonalú eseményeket hozzunk létre, a tartalom és a forma vonatkozásában egyaránt. Európai színvonalú szolgáltatásokra törekszünk a menedzsment és a kivitelezés professzionalizmusát egyesítve. Meggyőződésünk, hogy a folyamatosan változó gazdasági környezetben is ezért érdemelhetjük ki évről-évre partnereink bizalmát.